Алдар Косе (2011)

Алдар Көсе

2011

10 / 3 голоса

• 16   sans   28.03.2015 07:33
    Хотелось узнать историю своего края и посмотреть на русском языке ,где можно скачать
  • 15   Бакыт  (Шымкент)  28.04.2013 18:17
    Просто классный фильм советую посмотреть всем! Еще хотелось бы чтобы перевели на русский язык смотрели бы все. фильм тогда смотрели бы все а так понятен только знающим казахский язык фильм надо показать по всем каналам .
  • 14   Улжалгас  (Аркалык)  26.12.2012 15:18
    Саламатсыздарма. Маган Алдар Косе фиьлми оте катты унады. Даурен саган алдагы уакытта творчесталык табыс тилеимин Буданда жаксы киноларга тусип биуктерден коринерсин деген ниеттемин. Мен фильмди толык коре алмадым оны кандай сайттан корсем болады?
  • 12   нурзат  (каратау)  19.05.2012 23:36
    кино оте жаксы тусирилипти тамаша маган унады
  • 11   Манас  (Талдыкурган)  10.04.2012 16:28
    Ассалаумалейкум , кино оте жаксы тусирилипти, баска серияларын кай сайттан коруге болады,
  • 10   Жанибек  (Алматы)  07.04.2012 07:04
    Ассалаумагалейкум! фильм оте тамаша тусирилген, маган унады. осы фильмдегі саундтректерді кай сайттан табуга болады?
  • 9   Тико  (Муратов)  25.03.2012 20:23
    Алдар косенин киносы маган оте катты унады. Бірак мен киноны толык коре алган жокпын кай сайттан коруге болады блсендер сайттын ссылкасын жиберндерш маган өтінем! tiko_judo@mail.ru

• 8   Leyla  (Шымкент)  26.02.2012 18:37
    Алдар косе фильми тамаша, кереметтилигин созбен жеткизу мумкин емес, Алдар косенин ролин сомдаган Даурен Сергазинге алдагы уакытта шыгармашылык табыс тилеймин, аркашан халыктын алдында коркем бейнелеримен журе берсин. Режиссерга жане баска да атсалыскандарга улкен РАХМЕТ! Алдар косенин жалгасын кутемиз..

• 7   Фариза   14.02.2012 22:58
    Алдар косе сериалы оте керемет. Басты ролди сомдаган Дауренге коп рахмет .онерин орге жузсин! биз сени кутемиз. режжисерине мын алгыс жане Жастар театырынын талантты жастарына саттилик ! биз сиздерди жаксы коремиз!Алланын нуры жаусын!

• 6   Бахыт   13.01.2012 23:28
    Оте сапалы тусирилген дуние. Тусiрушi топка алгыс бiлдiремiн.
  • 5   Ауезхан  (Кызылорда)  02.01.2012 18:57
    Просто класссссссссссссссссссссс
  • 4   Saya  (Shymkent)  01.01.2012 16:27
    Алдар Косе оте сапалы тусирилген сериал! Даурен Сергазинге сериалдын коркин келтиргени ушин Раxмет! Алдар Косе FOREVER

• 3   Айгерим  (ленгер)  01.01.2012 07:13
    Алдар косе казактын Робин гуды! Ал режисеры ен тамаша режисер екен! Енди халык ол сериалдын жалгасын кутуде!
  • 2   Гулсая   30.12.2011 20:31
    Aldar Kose seryalin tusirgen barlik adamdarga ulken raxmet! Asirese basty roldi somdagan ote ademi, kazaktyn karapayim zhigiti DAUREN SERGAZYNGE ULKEN RAXMET! Elimizde tusirilgen mandi,uiretetini kop ari ote kizikti film!

• 1   Айгерим  (Караганда)  29.12.2011 22:54
    Мне очень понравился сериал.Особенно актер в главном роли.Классный актер!Много бы таких сериалов ...