Кольцо с рубином (2017)

Кольцо с рубином информация о фильме

Кольцо с рубином

Обручка з рубіном

2017

1 2 3 4 5 6

• 15   Alla Gilkmann   05.01.2018 19:47
    Кто интересно из них родная дочь, а кто приемная.Вообще пока неплохо, не тянут. Правда, 95 серий все же многовато.
  • 14   Аркадій Дзиґа   05.01.2018 17:50
    Мене неприємно здивувало, що "Обручка з рубіном" - це чергова калька корейської дорами як і "Хороший хлопець" (а до того запозичили "Село на мільйон" з якогось зарубіжного серіялу та "Центральну лікарню" з новозеландського). НЕВЖЕ Українці не можуть екранізувати Класику чи Сучасні твори - Їх повно (як от ґеніяльні серіяли "Царівна", "Злочин з багатьма невідомими", "Острів любові", мінісеріяли "Пастка", "Пристрасть", "Століття Якова", кінострічки "Голос трави", "Голод 33" та інші-інші-інші давні й недавні). Також багато талановитих сценаристів - ЧОМУ обов'язково копіювати, надаючи НАШОМУ-РІДНОМУ Кінематографу ознак вторинності? Подивившись 3 серії ЗРАДІВ - добротний матеріял Рідною-Українською мовою з чудовими Акторами (Марія Пустовая БЛИСКУЧЕ зіграла, Ада Роговцева поза конкуренцією як завжди, а Роман Луцький - ВИЩИЙ пілотаж, Інші також чудово вросли у Свої ролі), а тепер дізнався про Її похідну природу. Переконаний, що Яна - рідна Донька, позаяк Анна у 3-й серії сказала "Батько хотів, щоби Мене нахвали на честь Святої Анни". З першої серії Ми знаємо, що підчас народження дівчат Їхній Батько був з Коханкою, а не з Дружиною. На Українських телеканалах Українська мова є великою рідкістю :-(, тому для Окремих Дописувачів вона звучить неприродно й незвично. Я ЗАВЖДИ вітаю Україномовні проекти і вважаю, що УСІ фільми й серіяли, програми, шоу, концерти, інші передачі повинні транслюватися Рідною-Українською. А то зарубіжні перекладаємо-дублюємо Українською, а Українські - знімаємо-транслюємо російською :-(. Це парадокс! Я не вважаю свої коментарі образливими для когось - ЧОМУ Їх видаляють? Я відкрито виступаю проти російської мови на Українських телеканалах та Українських радіохвилях! Це природне-мирне-патріотичне відчуття!
  • 13   Prosto Tanya  (Ukraine)  04.01.2018 18:50
    Интересно посмотреть на "Яну" в положительной роли, потому что негативная Яна удалась! Мне аж стукнуть ее захотелось!))
  • 11   слон тЕлефан   04.01.2018 17:17
    № 10 Кет (Харьковcкая обл.),хороша мoва в серiалi"крaїна У",зокрема,в частинах"Одного разу під Полтавою"
  • 10   Кет  (Харьковcкая обл.)  04.01.2018 16:34
    Мне очень даже понятно. На жизнь только не похоже. В "Селе на миллион", к примеру, довольно естественно получилось - селяне говорят на украинском (село на западе Украины), братцы из Киева и с юга - на русском. И у тех, и у других речь живая.
    А актриса- однофомилица - это да! Несомненная удача фильма! :)

• 8   Кет  (Харьковcкая обл.)  04.01.2018 12:15
    Я так поняла, они вместе в аварию попадут, лица будут повреждены у обеих, опознают по тому самому кольцу с рубином, но оно случайно окажется на пальце не у Ани, а у Яны.
    Если характером в мать, видимо, Аня родная, а Яна приемная. Я только не поняла, знает ли она, что не родная.
  • 7   Prosto Tanya  (Ukraine)  03.01.2018 23:45
    Тоже не очень понравилось, что как-то не естественно говорят на украинском... Хотя у мамы девочек получше выходит))
    Мне вот что непонятно: когда они местами поменяются, одной и второй сделают пласт.опперацию? И какая дочка родная для мамы (забыла как зовут героиню)?
  • 4   Кет  (Харьковcкая обл.)  03.01.2018 10:00
    Попытаюсь еще пару серий посмотреть. Пока идет очень туго. Во многом из-за украинского. Не потому, что я его не знаю - с детства читаю книги, что на русском, что на украинском - понимаю до мельчайших оттенков. Но как-то не естественно он звучит в фильме. Вроде и ошибок нет, и произношение правильное, но на живую речь не похоже совсем. Все то же ощущение спектакля самодеятельности, только еще многократно усиленное. Не верю - и все тут!
  • 1   hector_cat   03.01.2018 01:07
    Сериал создан на основе сценария корейской дорамы «Ruby Ring» (Korean Broadcasting System), автор Сунйон Хван. 93 серии по 35 мин.

1 2 3 4 5 6